Oud-leerlingenvereniging Erasmiaans Gymnasium

Maand: april 2023

Mail je favoriete muzieknummers naar Tolle belege!

Erasmi Alumnis Salutem!

De Reünie van het 139e lustrum van het Erasmiaans op zaterdag 16 september aanstaande nadert met rasse schreden. De redactie van Tolle belege is druk bezig met de voorbereidingen voor een extra feestelijke editie. Muziek speelt daarin een belangrijke rol. Naar aanleiding van het verzoek in het vorige nummer om persoonlijke verhalen te vertellen over muziek in jullie Erasmiaanse tienertijd hebben wij diverse reacties mogen ontvangen. Maar er kunnen er nog veel meer bij!

Daarnaast ontvangen wij graag lijstjes met jullie favoriete muzieknummers. Pop, Rock, Jazz, (delen uit) klassieke werken et cetera, die jullie onmiddellijk doen terugdenken aan een persoon, gebeurtenis, verliefdheid of wat dan ook uit jullie schooltijd. Laten we zeggen maximaal zes, voor elke klas één. Een korte toelichting is mooi, maar hoeft niet. De inzendingen worden door de redactie aan een grondige analyse onderworpen op zoek naar een Erasmiaanse lijn, die terechtkomt in een Spotify-playlist met toelichting in Tolle belege.

Jullie inzendingen zien wij graag tegemoet op administratie@semper-floreat.nl onder vermelding van naam en eindexamenjaar. Zonder andersluidende instructie gaan wij er vanuit, dat de inzender geen bezwaar heeft tegen publicatie. Stuur dit bericht vooral door aan klasgenoten en andere Erasmianen: hoe meer inzendingen hoe muzikaler!

Redactie Tolle belege

Reünie 2023: Meld je aan

De aanmelding voor de reünie van oud-leerlingenvereniging Semper Floreat op zaterdag 16 september 2023 is geopend!

De reünie vormt de uitgelezen kans oud-schoolgenoten te (her)ontmoeten. Ook worden er weer lessen georganiseerd: Wie wil er niet weer in de klas zitten bij Pieter Dupon, Arnold Niessen, Jankees Ouwerkerk, Hans Ruitenbeek, Jan van Sloten en Jan Spoelder?

Deelname is voor leden van Semper Floreat kosteloos. Voor niet leden kost een aanmelding 20,00 euro. Lid worden van Semper Floreat kan voor 20,00 euro contributie per jaar.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén