2023 gaat de boeken in als de drukstbezochte reünie van het Erasmiaans, ooit. Nee: tot nu toe! Meer dan duizend Erasmianen verzamelden zich tijdens een stralende nazomermiddag op het Forum Erasmianum. In de tijd van keizer Diocletianus een legioen! 1946 t/m 2022 waren present. Allemaal blije gezichten (foto’s onderaan dit bericht)! Wat een feest!

Volle klaslokalen. Jankees soepel als altijd. Papieren vliegtuigjes bleven nu keurig onder de tafels. Ook de schoolfotograaf zal tevreden zijn: zelden zo’n gedisciplineerd legertje naar binnen en buiten zien schuiven. Met een glimlach kijken we ook terug op de bomvolle afterparty in De Beurs. Veel dank aan de initiatiefnemers!

Erasmianen! We zien elkaar uiterlijk weer in september 2028. Dan vieren we het 700-jarig bestaan van onze school. Samen met jullie hopen we dat feest nog groter te maken! In de tussentijd weten we elkaar te vinden. Via de website, LinkedIn. We blijven jullie op de hoogte houden via de nieuwsbrief. Maar zoek elkaar ook op! Lid worden van Semper Floreat doe je hier.

Klik op het pijltje links of rechts om door de foto’s te gaan:

Loesje Praktijken Fotografie ©