Heb je het té gezellig gehad tijdens de reünie? Was je te veel afgeleid door de spraakmakende verhalen en herinneringen van klasgenoten? Of is het je helemaal ontgaan dat er een uniek Erasmusbeeldje was te bestellen? Geen nood, het kan alsnog!

De speciaal voor de leden van Semper Floreat en alle bezoekers van de reünie ontworpen sculptuur van Erasmus, ontworpen door gerenommeerd kunstenares Corry Ammerlaan, is ook nu nog te bestellen voor de (tot 1 oktober gereduceerde) prijs van € 89.

Deze unieke herinnering aan een memorabele schooltijd mag gezien worden en eigenlijk niet ontbreken op jouw dressoir of bureau. Voorzien van één van Erasmus’ belanghebbende uitspraken ‘homines non nascuntur sed finguntur’ – mensen worden niet geboren maar gevormd – refereert uiteraard aan jouw schooltijd op het Erasmiaans. Je kunt de sculptuur laten personaliseren door een naamplaatje met je naam en het examenjaar erbij te bestellen tegen een meerprijs van €6. 

Wil je deze kans niet voorbij laten gaan? Stuur dan een e-mail met de voor de bestelling benodigde gegevens (naam, volledig adres, e-mailadres en telefoonnummer) naar oud-leerling Paul Hoes. Geef  dan ook aan of je er een naamplaatje bij wilt en met welke naam (en eventueel jaartal). Paul ziet jullie bestelling graag tegemoet.

Zijn gegevens: paulhoes@artihove.nl; tel. +31 (0)627279700