Ook voor Semper Floreat wordt 2028 een bijzonder lustrumjaar! We kijken ernaar uit om als oud-leerlingen een mooie bijdrage te kunnen en mogen leveren aan de festiviteiten. Uiteraard komt er een speciale Semper Floreat lustrumcommissie met daarin zoveel mogelijk generaties vertegenwoordigd. In overleg met de schoolleiding gaan we leuke dingen bedenken voor zowel de huidige als oud-leerlingen. De Erasmiaanse gemeenschap zal bruisen!

ReĆ¼nie 2023 van Semper Floreat

Om dit voor elkaar te krijgen zijn we op zoek naar nieuw en ook jong bloed. Het Erasmiaans herbergt ontzettend veel talent en creativiteit en dat zie je terug in de diverse beroepsgroepen die Nederland rijk is. Overal kom je Erasmianen tegen. Zou het niet mooi zijn om een afspiegeling van die diversiteit terug te zien in de lustrumcommissie? En te brainstormen over zowel eenmalige events als meer tastbare en blijvende herinneringen?

Voel je hier iets voor en heb je al ideeƫn en suggesties, neem dan contact met mij op via post@semper-floreat.nl. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden om hier concreet mee aan de slag te gaan. Ben erg benieuwd!

Klaas Taselaar, voorzitter Semper Floreat